Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au născut de Anul Nou
03.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1616

Bucurie fără margini pentru trei femei din județul Olt. Copii lor au venit pe lume chiar de Anul Nou, iar de acum vor avea motiv dublu de sărbătoare. Cei trei bebeluși născuți la Maternitatea Slatina sunt perfect sănătoși, la fel și mămicile lor.


 Anul Nou a adus mai mulți bebeluși la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slatina. Pe 31 decembrie s-au născut trei copii, iar de Anul Nou, în prima zi din 2019, alți trei. Medicii spun că toți copiii sunt sănătoși, iar mămicile lor sunt bine.
Robert este primul copil născut în 2019. Mama sa, o tânăra din comuna Icoana, spune că a primit cel mai frumos cadou la început de an.
Anul acesta, numărul nou-născuților în această perioadă a fost mai mic față de anii trecuți. La celelalte spitale din județ, de exemplu, respectiv Balș, Caracal și Corabia, nu s-a născut nici un copil de Anul Nou.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019