Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au născut de Anul Nou
03.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1662

Bucurie fără margini pentru trei femei din județul Olt. Copii lor au venit pe lume chiar de Anul Nou, iar de acum vor avea motiv dublu de sărbătoare. Cei trei bebeluși născuți la Maternitatea Slatina sunt perfect sănătoși, la fel și mămicile lor.


 Anul Nou a adus mai mulți bebeluși la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slatina. Pe 31 decembrie s-au născut trei copii, iar de Anul Nou, în prima zi din 2019, alți trei. Medicii spun că toți copiii sunt sănătoși, iar mămicile lor sunt bine.
Robert este primul copil născut în 2019. Mama sa, o tânăra din comuna Icoana, spune că a primit cel mai frumos cadou la început de an.
Anul acesta, numărul nou-născuților în această perioadă a fost mai mic față de anii trecuți. La celelalte spitale din județ, de exemplu, respectiv Balș, Caracal și Corabia, nu s-a născut nici un copil de Anul Nou.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019