Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Răniți grav de petarde
03.01.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 410

Au fost mai multe incidente de Anul Nou în județul Olt, din cauza petardelor. Doi copii și un cetățean filipinez au ajuns la spital, după ce petardele le-au explodat în față sau în mână. Cel mai grav rănită a fost o fetiță de 11 ani, care a fost transferată în stare gravă al un spital din București.


Petardele au băgat trei oameni în spital, chiar de Anul Nou. Doi copii și un bărbat au fost răniți grav, în timp ce încercau să aprindă obiectele pirotenice. Unul dintre copii este la un pas să își piardă ochiul, din această cauză.
De la Spitalul din Slatina, copila a fost transferată la București, unde a fost operată de urgență.
Tatăl minorei de 11 ani spune că totul s-a întâmplat în curtea casei, unde fata se juca.
Polițiștii susțin că mai cercetează încă un caz în care un alt minor, un băiat de data aceasta, a fost rănit de petarde.
Rănit grav a fost și un cetățean filipinez, care și-a pierdut două degete de la o mână.
Pentru a preveni aceste incidente, polițiștii au desfășurat o serie de acțiuni și controale. Până în prezent, oamenii legii au confiscat peste o tonă de materiale pirotehnice și au întocmit 10 dosare penale. Alte 10 fapte de acest gen au fost identificate de jandarmi, autorii fiind cercetați penal.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019