Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii, invitați să petreacă Revelionul pe Esplanadă
28.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1536

Primăria Slatina organizează Revelion în aer liber, pe Esplanadă. Nicoleta Oancea, cunoscută pentru prestația sa de la Vocea României, Elena Ionescu ex-Mandinga și formația Iris, cu Nelu Dumitrescu vor concerta în noaptea dintre ani. Spectacolul începe la ora 21.45 și se încheie după miezul nopții, cu un foc de artificii.


Slătinenii care nu și-au făcut alte planuri de Revelion sunt invitați să petreacă noaptea dintre ani pe Esplanadă, acolo unde primăria va organiza un mare spectacol. Începând cu ora 21.45 și până în primele minute din 2019 vor urca pe scenă artiști cunoscuți.
Toți participanții se vor putea încălzi cu o cană de ceai, oferită de municipalitate din cele trei puncte de distribuire deschise pe Esplanadă, în noaptea de Revelion. Municipalitatea a alocat un buget de 140.000 lei pentru organizarea petrecerii de Revelion.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019