Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nereguli la Vama Slatina, descoperite înainte de furt
05.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 606

Noi informații ies la iveală în cazul țigărilor furate de la Vama din Slatina. Chiar cu câteva zile înainte de furt, polițiștii au descoperit nereguli la sistemul de pază și protecție și au întocmit au întocmit un proces verbal, punând în vedere conducerii să remedieze aceste probleme. Anchetatorii sunt rezervați în declarații. Ei spun că există o anchetă în desfășurare, care va stabili dacă furtul a fost posibil cu ajutorul unor complici, inclusiv a agentului de pază din noaptea respectivă.


Poliția din Olt desfășoară o anchetă în cazul țigărilor furate de la Vama din Slatina. Toate cele peste 145 de baxuri fuseseră confiscate din TIR-ul cu țigări de contrabandă care s-a răsturnat la Colonești pe 5 octombrie, iar dispariția lor din depozitul Vameri Slatina ridică semne de întrebare.
„În ziua de 1 decembrie 2018, în jurul orei 2.45, persoane necunoscute, prin escaladarea gardului împrejmuitor, au pătruns în incinta unui depozit amplasat în incinta Biroului Vamal Olt și prin forțarea sistemului de asigurare a ușii, au sustras 31 de baxuri de țigări pe care ulterior le-au abandonat lângă gardul despărțitor al unității. Lucratorii din cadrul Biroului Vamal Olt au sesizat ulterior că din incinta depozitului lipsesc un număr de 145 de baxuri de țigări. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.
Reprezentanții Poliției Olt au confirmat, astăzi, pentru Olt Tv, că la Biroul Vamal din Slatina a avut loc un control la începutul lunii octombrie. Polițiștii au descoperit câteva nereguli în ceea ce privește sistemul de pază și protecție, au întocmit un proces verbal și au pus în vedere remedierea deficiențelor. Problemele nu ar fi fost rezolvate, iar la numai câteva zile a avut loc furtul.
Directorul Biroului Vamal din Slatina, Ion Dinu, a refuzat să facă declarații cu privire la acest incident. La fel și reprezentanții Direcției Regionale a Vămii din Craiova. Cert este că la Vama din Slatina nu există camere de supraveghere, lucru confirmat și de directorul Ion Dinu. Poliția încearcă acum să afle dacă furtul a fost comis cu ajutorul unor angajați ai Vămii. Dosarul se află încă în lucru la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, urmând să fie înaintat la Parchet.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019