Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Nereguli la Vama Slatina, descoperite înainte de furt
05.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 586

Noi informații ies la iveală în cazul țigărilor furate de la Vama din Slatina. Chiar cu câteva zile înainte de furt, polițiștii au descoperit nereguli la sistemul de pază și protecție și au întocmit au întocmit un proces verbal, punând în vedere conducerii să remedieze aceste probleme. Anchetatorii sunt rezervați în declarații. Ei spun că există o anchetă în desfășurare, care va stabili dacă furtul a fost posibil cu ajutorul unor complici, inclusiv a agentului de pază din noaptea respectivă.


Poliția din Olt desfășoară o anchetă în cazul țigărilor furate de la Vama din Slatina. Toate cele peste 145 de baxuri fuseseră confiscate din TIR-ul cu țigări de contrabandă care s-a răsturnat la Colonești pe 5 octombrie, iar dispariția lor din depozitul Vameri Slatina ridică semne de întrebare.
„În ziua de 1 decembrie 2018, în jurul orei 2.45, persoane necunoscute, prin escaladarea gardului împrejmuitor, au pătruns în incinta unui depozit amplasat în incinta Biroului Vamal Olt și prin forțarea sistemului de asigurare a ușii, au sustras 31 de baxuri de țigări pe care ulterior le-au abandonat lângă gardul despărțitor al unității. Lucratorii din cadrul Biroului Vamal Olt au sesizat ulterior că din incinta depozitului lipsesc un număr de 145 de baxuri de țigări. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.
Reprezentanții Poliției Olt au confirmat, astăzi, pentru Olt Tv, că la Biroul Vamal din Slatina a avut loc un control la începutul lunii octombrie. Polițiștii au descoperit câteva nereguli în ceea ce privește sistemul de pază și protecție, au întocmit un proces verbal și au pus în vedere remedierea deficiențelor. Problemele nu ar fi fost rezolvate, iar la numai câteva zile a avut loc furtul.
Directorul Biroului Vamal din Slatina, Ion Dinu, a refuzat să facă declarații cu privire la acest incident. La fel și reprezentanții Direcției Regionale a Vămii din Craiova. Cert este că la Vama din Slatina nu există camere de supraveghere, lucru confirmat și de directorul Ion Dinu. Poliția încearcă acum să afle dacă furtul a fost comis cu ajutorul unor angajați ai Vămii. Dosarul se află încă în lucru la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, urmând să fie înaintat la Parchet.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019