Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Furt criminal la Ambulanța Corabia
05.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 369

Este anchetă la Serviciul de Ambulanță din Corabia! 15 angajați sunt acuzați că au furat din combustibilul salvărilor. 13 dintre ei au fost puși sub control judiciar și nu mai au voie să își desfășoare activitatea. Aceștia sunt cercetați pentru delapidare, fals și uz de fals, iar anchetatorii îi acuză chiar și de ucidere din culpă, întrucât ambulanțierii ar fi mers prea încet la cazuri, pentru a consuma cât mai puțină motorină. Pentru că la Ambulnața Corabia au mai rămas doar doi angajați, personalul va fi acum suplimentat de angajații de la stațiile din Slatina și Caracal.


15 angajați ai Serviciului de Ambulanță din Corabia sunt cercetați penal, fiind acuzați că au furat din combustibilul salvărilor cu care mergeau la intervenții. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia îi acuză de infracțiuni grave.
13 dintre ambulanțieri au fost puși sub control judiciar și nu mai au voie să meargă la serviciu. Procurorii au explicat cum furau combustibilul.
Mai mult, șoferii s-ar fi deplasat cu viteză mică la solicitări pentru a consuma cât mai puțină motorină. Anchetatorii au cerut expertize ale autosanitarelor pentru a vedea viteza cu care se deplasau mașinile, dar și consumul de combustibil. Opt pacienți ar fi decedat în așteptarea salvărilor care ajungeau cu întârziere, motiv pentru care se fac cercetări și pentru ucidere din culpă.
În dosar sunt audiați ca martori și mai mulți asistenți de la Ambulanța Corabia. Ei au sărit astăzi în apărarea colegilor învinuiți.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019