Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tentativă de corupere sexuală la Slatina
04.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1040

Polițiștii din Slatina caută un bărbat bănuit de tentativă de corupere sexuală. Acesta ar fi încercat să atragă un minor cu dulciuri, în scara unui bloc, iar când a văzut că băiatul este urmărit de părinții săi, bărbatul a fugit, spunându-i copilului „nu m-ai văzut“. Tatăl minorului a anunțat poliția, iar bărbatul este căutat acum.


Este anchetă la Slatina, pentru identificarea unui bărbat care ar fi încercat să corupă sexual un copil. Totul s-ar fi petrecut la finalul săptămânii trecute, în cartierul Eugen Ionescu din Slatina. Bărbatul l-ar fi abordat pe copil cu o ciocolată, iar când a văzut că este urmărit de părinți, a rupt-o la fugă, spunându-i celui mic „nu m-ai văzut“. Copilul le-a povestit imediat părinților ce s-a întâmplat, ia aceștia au anunțat poliția.
În urma incidentului, părinții au postat afișe în care este relatat incidentul în mai multe scări de bloc din cartier. În acestea se precizează că bărbatul este de statură medie, era îmbrăcat cu haine și încălțăminte de culoare neagră, pe cap purta un fes negru și avea tenul de culoare închisă. Anunțul a ajuns și pe rețelele de socializare și a stârnit mesaje de nemulțumire și îngrijorare din partea părinților.
„Mama lui se uita după el pe geam. Au coborât imediat în scară, dar când a auzit probabil pași a fugit“

„Trebuia prins și bătut până spunea ce urmărește....dacă părinții îl urmăreau de la balcon ceea ce nu cred....până coborau se puteau întâmpla multe...putea sa fie și răpit“

„Au depus și plângere la Poliție...Poliția a dat ture prin cartier și a stat aproape 3 ore în cartier, dar cu siguranță a fugit. Ideea este că sunt numai nebuni în lume“, scriu părinții pe rețeaua de socializare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019