Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Case distruse de flăcări
04.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 159

Două case, una din Drăgănești Olt și alta din Ipotești, au fost mistuite de flăcări, noaptea trecută, în urma a două incendii devastatoare. Pompierii au intervenit ore în șir pentru a stinge focul și focarele rămase în urmă. Una dintre case s-a aprins de la coșul de fum deteriorat. Astăzi, o altă locuință a luat foc în localitatea Teslui.


Două incendii devastatoare au avut loc, noaptea trecută, la două locuințe din Drăgănești Olt și Ipotești. Două case au ars scrum, iar la una dintre ele s-a prăbușit tavanul. La Drăgănești Olt, focul a pornit de la coșul de fum deteriorat, spun pompierii care au intervenit la fața locului.
Cel de-al doilea incendiu a avut loc în comuna Ipotești. Salvatorii au acționat și aici câteva ore încontinuu, pentru a stinge flăcările.
Potrivit celor de la ISU, cel de-al doilea incendiu a izbucnit de la un foc deschis în spații închise aprins, cel mai probabil, de oameni ai străzii care obișnuiau să stea în imobil. De la începutul anului, în județul Olt s-au înregistrat peste 250 de incendii de locuințe. Pompierii spun că principalele cauze sunt coșul de fum deteriorat și aparatele pentru încălzirea locuințelor, pe care unii proprietari le folosesc cu improvizații.

Pompierii reamintesc oamenilor să verifice periodic coșul de fum, să îl curețe și să se asigure că acesta este izolat față de materialele combustibile. De asemenea, aparatele folosite pentru încălzirea locuinței trebuie verificate înainte de începerea sezonului rece. Foarte important este ca aceste mijloace de încălzire să nu funcționeze cu improvizații, avertizează pompierii.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE