Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fuego a aprins luminile de Sărbători la Slatina
03.12.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 507

Slatina a îmbrăcat straie de sărbătoare. Iluminatul festiv a fost aprins, sâmbătă seară, de artistul Fuego, care a susținut și un concert extraordinar pe Esplanada Slatinei. Orașul a fost împodobit, în Anul Centenarului, cu ghirlande tricolore. Câteva mii de oameni au înfruntat frigul pentru a asculta cântecele de muzică populară, patriotice și colindele îndrăgitului artist.


 Iluminatul festiv a fost aprins, sâmbătă seară, la Slatina, de pe esplanada orașului. Cunoscutul artist Fuego a fost cel care a pornit luminile de Crăciun, în Anul Centenarului. Cu acest prilej, pe bulevardul A. I Cuza, ghirlandele au strălucit în culorile tricolore.
Fuego a încins apoi atmosfera cu melodiile sale. De la colinde, la cântece patriotice și chiar sârbe, artistul a făcut spectacol la Slatina.
Interpretul a coborât de pe scenă în mijlocul oamenilor, unde a cântat câteva dintre piesele sale cunoscute, pentru publicul slătinean.
Concertul a fost emoționant, atât pentru public, cât și pentru autorități. Primarul Emil Moț și ce doi viceprimari, Gigi Vîlceleanu și Claudiu Stăncioiu, împreună cu familiile lor au luat parte la acest moment artistic. Slătineni de toate vârstele au participat încântați la întreg spectacolul, care a fost organizat în deschiderea manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă.
Și pentru Fuego, concertul de la Slatina va fi unul de neuitat. Artistul a spus că s-a simțit extraordinar în mijlocul slătinenilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE