Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Microbuz cu pasageri, implicat în accident
18.11.2018
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 851

Un microbuz cu pasageri a fost implicat într-un accident de circulație, petrecut în această dimineață, la ieșirea din Slatina spre comuna Brebeni. Două persoane, un tânăr de 28 de ani și o minoră de 16 ani, au ajuns la spital cu răni. Microbuzul venea din Teleorman și se îndrepta către Slatina, și a fost lovit de un autotursim care a derapat din cauza vitezei.


Mgs: Accident violent, în această dimineață, pe Drumul Județean 546, la ieșirea din municipiul Slatina, spre comuna Brebeni. Un microbuz cu pasageri și un autoturism s-au lovit, după ce șoferul celui de-al doilea vehicul nu a adaptat viteza pe timp de ninsoare și a derapat.

În microbuz se aflau zece persoane, iar o minoră de 16 ani a fost rănită. Cu răni s-a ales și șoferul care a provocat accidentul. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde au rămas sub supraveghere medicală.

Șoferul autoturismului este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă. Traficul s-a desfășurat cu dificultate în zonă timp de aproape două ore. Pasagerii aflați în microbuz au ajuns la destinație cu alte mijloace de transport.
 

accident microbuz slatina brebeni
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024