Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olteni reținuți pentru furturi în Luxemburg
07.11.2018
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 518

Polițiștii de investigații criminale au pus în executare două mandate europene de arestare, emise de autoritățile din Luxemburg.


Acestea au fost emise pe numele a doi bărbați, de 24 și de 32 de ani, din localitățile Dobrosloveni și Slatina, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat și pentru participarea la grup infracțional organizat.
Bărbații au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reținerea lor pentru 24 ore în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj.
Cei doi vor fi prezentați la Curtea de Apel Craiova, în vederea predării acestora către autoritățile judiciare din Luxemburg.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019