Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fost marinar, înecat în Olt, la Dobroteasa
01.11.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 286

Un bărbat a murit ieri înecat în apele Oltului, pe raza satului Câmpu Mare. Se afla pe malul râului împreună cu doi prieteni, când s-a hotărât să facă o baie. Omul a intrat în apă și a dispărut la scurt timp de sub privirile celor doi. Îngroziți, aceștia au sunat la 112, să anunțe întâmplarea la care au luat parte.


Timp de trei ore, echipa de căutare-salvare din cadrul Detașamentului Slatina, cu o barcă pneumatică și o autospecială pentru primă intervenție au acționat pentru căutarea trupului bărbatului. La fața locului s-a deplasat și echipa de scafandri. Salvatorii au avut o misiune grea, intervenția desfășurându-se cu dificultate, din cauza vizibilității foarte reduse și a temperaturii scăzute a apei. Scafandrii au reușit să îl găsească la aproximativ 15 metri de mal. Bărbatul avea 48 de ani și, în trecut, lucrase o perioadă ca marinar. Acum locuia în comuna Dobroteasa, nu avea familie și nici loc de muncă.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019