Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au spart mașinile nuntașilor
30.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 464

Patru bărbați din județul Olt au fost reținuți de poliție, după ce într-o singură noapte, au spart mașini la Balș, Craiova și Râmnicu Vâlcea. Hoții au vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, iar în urma spargerilor au reușit să fure bani și diferite bunuri.


Patru tineri, dintre care doi din Slatina, unul din Drăgănești Olt și altul din Brâncoveni au fost reținuți ieri de polițiștii doljeni, pentru furturi din autoturisme. Într-o singură noapte, aceștia au spart mai multe mașini în trei județe: Olt, Dolj și Vâlcea, de unde au furat bunuri și sume de bani.
„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii doljeni au stabilit faptul că în noaptea de 27/28 octombrie a.c., cei 4 s-ar fi deplasat în Craiova, în zona a două restaurante din localitate, unde erau organizate evenimente. Astfel, prin spargerea geamurilor unui număr de 9 autoturisme, parcate în zona localurilor respective, cei în cauză ar fi sustras bunuri şi bani, prejudiciul total fiind estimat la suma de aproximativ 6.000 de lei“, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

La Vâlcea, hoții au spart șase mașini și au furat tot ce au găsit de valoare.

„…în noaptea de 27/28 octombrie a.c., pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, persoanele bănuite ar fi spart geamurile laterale a șase mașini parcate și ar fi sustras din două autoturisme, un încărcător de telefon, un selfie-stick, o geantă, 300 de lei, dar și alte bunuri, provocând un prejudiciu total de 4.700 de lei“, apare în comunicatul IPJ Vâlcea.

O parte din prejudiciul produs a fost recuperat de polițiști. Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE