Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reținuți pentru furt de fier vechi
22.10.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 419

Un bărbat din Slatina și unul din Brâncoveni au fost reținuți ieri de polițiștii din Dolj. Oamenii legi îi suspectează că ar fi furat 56 de tone de fier vechi de la firma la care lucrau. Cei doi încărcau deșeurile metalice de la cele două sedii ale societății, din Slatina și Craiova, iar până să ajungă cu ele la un combinat de prelucrare vindeau o parte din marfă către un depozit.


Un bărbat de 58 de ani, din Brâncoveni, a fost prins ieri în flagrant de polițiști, după ce a furat și încerca să vândă fier vechi de la firma la care lucra. Oamenii legii din Dolj, care au realizat flagrantul, au descoperit apoi că bărbatul, împreună cu un coleg al său din Slatina, furaseră în mod repetat cantități mari de deșeuri de la firma la care erau angajați.
Polițiștii de investigare a criminalităţii economice din Dolj efectuau de mai mult timp cercetări în acest dosar. Așa au descoperit că cei doi bărbați acționau la ambele puncte de lucru ale societății la care erau angajați, respectiv la Slatina și Craiova. În loc să ducă la un combinat de prelucrare toată marfa pe care o încărcau în mașini, o parte din ea ajungea la depozite de deșeuri, unde era vândută pentru ca banii să ajungă în buzunarul suspecților. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de oare de polițiști, iar în această după-amiază au fost trimiși în instanță, cu propunere de arestare preventivă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE