Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe Slatina Fest
11.10.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 826

Se anunță vreme frumoasă weekendul acesta, iar dacă rămâneți în oraș aveți posibilitatea să vă distrați de minune. Primăria vă invită pe esplanadă, să petreceți alături de familie și prieteni, la Slatina Fest. Este sărbătoarea unei toamne bogate, iar autoritățile au decis să marcheze momentul așa cum se cuvine.


După o „Zi a Recoltei” reușită, organizată cu fast în centrul municipiului, Primăria pregătește un alt eveniment menit să sărbătorească o toamnă îmbelșugată. Slatina Fest începe vineri, așa că sunteți invitați la petrecerile ce vor avea loc trei zile pe esplanadă.
Este prima ediție a unui festival al toamnei organizat în municipiu, iar organizatorii speră să fie una de succes. Slatina Fest înlocuiește anul acesta sărbătoarea Oktober Fest, care nu se mai poate organiza, pentru că nu există un spaţiu potrivit de desfăşurare, pe esplanadă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018