Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătuți cu bestialitate în pădure
08.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2324

Doi tineri au ajuns la spital, după ce au fost bătuți cu bestialitate într-o pădure din localitatea Tufeni. Agresorii sunt cinci localnici, care îi acuză pe cei loviți că se aflau la braconaj. Poliția a început o anchetă. Sunt cercetați atât agresorii, dar și victimele, pentru a se stabili dacă acestea veniseră să vâneze ilegal.


Scandal sângeros, zilele trecute, pe un fond de vânătoare din comuna Tufeni. Două grupuri de tineri s-au luat la bătaie, după ce unii îi acuză pe ceilalți că se aflau la braconaj. Două dintre victimele agresiunii au ajuns la Urgențe, unul cu fractură de piramidă nazală, iar celălalt cu fractură de mandibulă.
Ce de-a doua victimă nu a rămas internată în spital. Tânărul și-a scos un certificat medico-legal și va depune plângere penală împotriva agresorilor.
Victimele spun că agresorii sunt administratorul fondului de vânătoare, împreună cu cei doi fii ai săi și alte două cunoștințe.
Polițiștii îi cercetează acum, atât pe agresori, dar și pe victime, care sunt acuzate de braconaj.
Tinerii agresați susțin că nu se aflau la braconaj. Ei spun că se întorceau acasă de la un prieten și s-au gândit să scurteze drumul, luând-o prin pădure. Cercetările în dosar sunt efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE