Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident grav la Fărcașele
07.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 761

Trei omeni au ajuns la spital, ieri dimineață, după ce un autoturism a intrat într-un copac, în localitatea Fărcașele. Șoferul și pasagerul din dreapta sa au rămas încarcerați, în urma accidentului. Victimele au fost transportate la Spitalul din Caracal, iar ulterior șoferul a fost dus în stare gravă, la Craiova. Bărbatul care se afla la volanul mașinii avea permisul suspendat, pentru consum de alcool.


Accident teribil, duminică dimineață, în comuna Fărcașele. Un autoturism s-a făcut praf, iar trei oameni au fost răniți, după ce s-au izbit de un copac de pe marginea drumului. Potrivit polițiștilor, șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. El avea permisul suspendat pentru alcool și nu ar fi exclus ca și de această dată să se fi urcat băut la volan. I-au fost recoltate probe de sânge, pentru a se stabili acest lucru. Atât, conducătorul auto, de 20 de ani, cât și pasagerul din dreapta sa, de 19 ani, ambii din localitatea Fărcașele, au fost răniți grav și au rămas încarcerați.
Cea de-a treia victimă, pasagerul aflat pe bancheta din spate, în vârstă de 21 de ani, este tot din comuna Fărcașeșe. Răniții se află sub supraveghere medicală.
Un alt accident grav a avut loc în acest sfârșit de săptămână, și în localitatea Curtișoara. Trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, toți din localitate, au fost răniți. Autoturismul în care se aflau a rămas suspendat după ce a lovit un grad. Polițiștii continuă cercetărie în ambele cazuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE