Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Contrabandist de țigări, răsturnat cu TIR-ul
05.10.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1289

Un TIR încărcat cu țigări s-a răsturnat în această dimineață, pe Drumul Naţional DN 65, în comuna Coloneşti. Polițiștii care au ajuns la locul accidentului au descoperit că țigările erau de contrabandă, după ce l-au auzit pe șofer vorbind la telefon cu unul dintre complicii săi.


Un TIR cu țigări de contrabandă în valoare de aproape un milion de euro s-a răsturnat în această dimineață, în localitatea Colonești, din județul Olt. Șoferul venea din Ucraina și mergea în Serbia. Din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului, iar TIR-ul s-a răsturnat pe marginea Drumului Național 65. Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere Olt, inițial șoferul le-a spus polițiștilor care au ajuns la fața locului că transportă detergent. Unul dintre agenți, vorbitor de limba sârbă, l-a auzit pe șofer discutând la telefon despre marfa pe care o transporta și a intrat la banuieli. Când au verificat TIR-ul, oamenii legii au găsit doar câteva cutii de detergent și peste 14 milioane de țigarete de contrabandă.
Marfa a fost confiscată de poliție, pentru cercetări. Șoferul s-a ales cu dosar penal și riscă să ajungă la închisoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018