Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-a dat cep la butoiul cu vin și glume
14.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 559

Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii” s-a mutat de la Podul Olt pe Esplanadă. Primarul Emil Moț, împreună cu artiștii Vasile Muraru și Andrei Duban, a dat cep butoiului cu vin și glume. Începând de astăzi, timp de trei zile, oltenii vor petrece cu muzică, vin, pastramă, cârnați și produse tradiționale românești la cea de-a XXIV–a ediție a festivalului de umor.


 A început distracția la olteni. De astăzi și până duminică, pe Esplanada Slatinei se desfășoară cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului „Oltenii & Restu’ Lumii”. Autoritățile au deschis butoiul cu vin și glume, iar cei care au dorit și-au pus moaca pe pașaportul de oltean.
Autoritățile au trecut apoi pe la standurile cu produse tradiționale, au degustat din bunătăți și au stat de vorbă cu comercianții.
Ansambluri din mai multe zone din țară au susținut momente artistice pe Esplanadă. Distracția va continua și în această seară cu grupul Alutus, urmat de celebra formație Provincialii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019