Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-a dat cep la butoiul cu vin și glume
14.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 564

Festivalul „Oltenii & Restu’ Lumii” s-a mutat de la Podul Olt pe Esplanadă. Primarul Emil Moț, împreună cu artiștii Vasile Muraru și Andrei Duban, a dat cep butoiului cu vin și glume. Începând de astăzi, timp de trei zile, oltenii vor petrece cu muzică, vin, pastramă, cârnați și produse tradiționale românești la cea de-a XXIV–a ediție a festivalului de umor.


 A început distracția la olteni. De astăzi și până duminică, pe Esplanada Slatinei se desfășoară cea de-a XXIV-a ediție a Festivalului „Oltenii & Restu’ Lumii”. Autoritățile au deschis butoiul cu vin și glume, iar cei care au dorit și-au pus moaca pe pașaportul de oltean.
Autoritățile au trecut apoi pe la standurile cu produse tradiționale, au degustat din bunătăți și au stat de vorbă cu comercianții.
Ansambluri din mai multe zone din țară au susținut momente artistice pe Esplanadă. Distracția va continua și în această seară cu grupul Alutus, urmat de celebra formație Provincialii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019