Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Restu’ lumii trecu Oltu’ cu pașaport
14.09.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 634

Cu muzică tradițională, praz, pastramă și zaibăr, oltenii au încins o mare petrecere astăzi, la Podul Olt, locul declarat kilometrul 0 al umorului românesc. Oana Sârbu, Andrei Duban, Vasile Muraru au fost întâmpinați de organizatori cu pâine și sare, pentru a da startul ediției a XXIV-a a Festivalului de umor „Oltenii & Restu’ lumii”. Tot aici s-a jucat și o scenetă comică, despre olteni, desigur, apoi invitații și spectatorii s-au prins în horă.


 Făcură ce făcură oltenii și se puseră iar pe jucat și petrecut. Podul Olt deveni graniță peste care se trecu doar cu pașaport de oltean, către marea petrecere de la „Oltenii & Restu’ lumii”. Mai întâi veniră, în cântec de fanfară, primarul Slatinei, Emil Moț, cu vicepremierul Paul Stănescu și președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, dar și mulți olteni cu funcții mari prin Guvern și Parlament.
Nici nu se instalară bine pe rogojini că se pomeniră cu doi petrecăreți rătutiți, care căutau și ei vestitul festival de la Slatina.

Vedeta festivalului, celebra actriță din filmul Liceenii, Oana Sârbu, fu primită și ea oltenește, cu pâine și sare, ca să dea startul distracție care va ține trei zile și trei nopți, ca în povești.
Hora oltenească nu putu nici ea să lipsească de la un asemenea festival. Așa că își dădură toți mâna, jucară și chiuiră până îi aflară și șoferii care trecură pe pod.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019