Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vedete la „Oltenii & Restu’ lumii”: Provincialii
13.09.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 310

După mai mult de 15 ani de activitate concertistică, trupa Provincialii are în palmares sute de concerte, șase albume, două participări la Eurovision, două premii la Mamaia, participare la Cerbul de Aur și mii de ore petrecute pe scenă. Concertele Provincialii înseamnă mai mult decât muzică bună, cântată bine, înseamnă spectacol, energie, interacțiune cu publicul, dans și multă bucurie.


Fie că e vorba despre un concert de club, un recital în aer liber, un festival sau o petrecere privată, Provincialii reușesc să transmită publicului marea bucurie de a trăi.
Îndrăgita trupă vine la Slatina, vineri, 14 septembrie și va urca pe scena de pe Esplanadă, de la ora 21.30.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019