Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vedete la „Oltenii & Restu’ lumii”: Pepe & Band
13.09.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 648

Pepe, pe numele său adevărat Ionuț Pascu, și-a început cariera muzicală ca solist al trupei Latin Expres. După un singur album scos împreună cu trupa, Pepe părăsește Latin Expres și începe o carieră solo de succes. Din 2000 până în prezent, evolueză individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.


După o vară „intensă”, Pepe și band-ul său dau tonul unei toamne fierbinţi la Slatina, la „Oltenii & Restu’ lumii”, într-un concert incendiar, duminică, pe Esplanadă, de la ora 21.05.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019