Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vedete la „Oltenii & Restu’ lumii”: Pepe & Band
13.09.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 616

Pepe, pe numele său adevărat Ionuț Pascu, și-a început cariera muzicală ca solist al trupei Latin Expres. După un singur album scos împreună cu trupa, Pepe părăsește Latin Expres și începe o carieră solo de succes. Din 2000 până în prezent, evolueză individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.


După o vară „intensă”, Pepe și band-ul său dau tonul unei toamne fierbinţi la Slatina, la „Oltenii & Restu’ lumii”, într-un concert incendiar, duminică, pe Esplanadă, de la ora 21.05.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018