Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șase răniți pe centura municipiului Caracal
19.08.2018
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 119

Accident grav, weekendul trecut, pe centura Caracalului. Șase oameni, printre care trei copii, au fost răniți, după ce două mașini s-au lovit violent. Victimele au fost transportate la Spitalul din Caracal și sunt în stare stabilă. De la începutul anului, mai multe accidente de circulație au avut loc în acea zonă, iar polițiștii spun că vor monta limitatoare de viteză, pentru a preveni aceste incidente.


O familie din județul Dolj a fost rănită într-un accident de circulație, petrecut sâmbătă după-amiază, pe centura ocolitoare a municipiului Caracal. Părinții și cei trei copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce bărbatul nu a respectat semnificația indicatorului Stop și a intrat într-o mașină, care circula regulamentar. În accident a fost rănit și șoferul celuilalt autoturism. Toate victimele au fost transportate la Spitalul municipal Caracal.
În urmă cu o săptămână, un alt accident s-a produs în același loc. De la începutul anului, în zonă au avut loc loc multe evenimente rutiere, pentru că șoferii nu opresc la indicatorul Stop. Șeful Serviciului Rutier Olt, Cristian Tița, a declarat pentru Olt Tv că, în perioada următoare, în zonă vor fi montate limitatoare de viteză, pentru prevenirea accidentelor de circulație.
 

accident caracal centura ocolitoare
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE