Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Căruțaș, mort în accident la Fălcoiu
30.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 954

Un bărbat și-a pierdut viața, iar o femeie a fost grav rănită, în urma unui accident de circulație petrecut duminică dimineață, în comuna Fălcoiu. Cei doi se aflau într-o căruță ce a fost spulberată de o mașină. Șoferul, un tânăr din Slatina, este cercetat acum de poliție.


 Accident grav, duminică dimineață, în localitatea Fălcoiu. O căruță a fost spulberată de o mașină, iar în urma accidentului, o persoană și-a pierdut viața și alta a fost rănită.

Femeia rănită în accident este concubina căruțașului și se află și ea în stare gravă, după ce a suferit răni la cap. În prezent, starea sa de sănătate este stabilă. Șoferul s-a ales doar cu o sperietură. Polițiștii încearcă acum să afle din cauză a pierdut controlul volanului, întrucât nu se afla în depășire și circula pe o porțiune de drum drept. El este cercetat acum de poliție pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019