Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Deșteaptă-te, române!” a răsunat și la Slatina
30.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 198

„Deșteaptă-te, române!” a răsunat ieri pe platoul din fața Prefecturii Olt. Militari și reprezentanți ai instituțiilor județene, alături de fanfara Lyra, au luat parte la un ceremonial militar și religios de celebrare a Imnul Național al României. La final, Garda de Onoare a defilat în aplauzele celor care au luat parte la eveniment.


 29 iulie, Ziua Imnului Național al României, a fost sărbătorită și la Slatina. Prefectura Olt, în colaborare cu reprezentanții Ministerului Apărării, au organizat un ceremonial în cadrul căruia s-au rememorat momentele istorice care au transformat poemul patriotic „Un răsunet”, al lui Andrei Mureșanu în imn național.
Un sobor de preoți ai Episcopiei Slatinei și Romanaților a sfințit această zi, apoi prefectul Silviu Neacșu a transmis participanților mesajul Ministrului de Interne, Carmen Dan.
Fanfara Lyra a intonat, în fața Prefecturii Olt, Imnul Național al României.
La eveniment au luat parte colonelul în rezervă Nicolae Ionuș, reprezentantul Asociației Veteranilor de Război din Olt și puțini reprezentanți ai instituțiilor județene. Chiar și așa, defilarea Gărzii de Onoare și salutul de final din partea Fanfarei Lyra au completat într-un mod plăcut atmosfera solemnă a Zilei Imnului Național.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE