Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sute de metri cubi de lemne, confiscate de poliție
27.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 364

Acțiuni de amploare ale Poliției, în județul Olt, privind transportul și comercializarea de lemne. În urma unor controale, oamenii legii au confiscat peste 200 de metri cubi de material lemnos și au aplicat amenzi de 15.000 de lei. Două societăți din Slatina au fost găsite cu nereguli.


 În perioada 25-26 iulie, polițiștii de la Serviciul de Ordine Publică, împreună cu cei de la Secția de Poliție Găneasa, au desfășurat mai multe controale pe linia transportului și comercializării materialului lemnos. Aceștia au prins în trafic un șofer care transporta ilegal o cantitate mare de lemne.
Oamenii legii au mers în control și la două societăți din municipiul Slatina, unde au găsit nereguli.
Polițiștii au confiscat 209,49 metri cubi de lemne, în valoare de aproape 140.000 de lei. De asemenea, au fost aplicate amenzi de 15.000 de lei. Oamenii legii au fost sprijiniți de reprezentanții Gărzii Forestiere din Olt și Râmnicu Vâlcea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019