Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A accidentat un copil și a fugit
27.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1167

Un copil de patru ani, din orașul Drăgănești Olt, a fost accidentat de o mașină, ieri după-amiază, chiar în centrul localității. Șoferița, o tânără de 23 de ani, este nepoata lui Bercea Mondial. După accident, ea a fugit de la fața locului, iar polițiștii au stabilit că se afla sub influența alcoolului.


 Accident, ieri după-amiază, în orașul Drăgănești Olt. Un copil de patru ani a fost acroșat de o mașină la volanul căreia se afla nepoata lui Sandu Anghel, cunoscut ca Bercea Mondial. Polițiștii au prins-o la scurt timp pe șoferiță, care se afla sub influența alcoolului.
Copilul a suferit răni în zona feței și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a rămas sub supravegherea medicilor. Șoferița este cercetată acum de poliție.
Imagini de la locul accidentului au ajuns pe internet. Polițiștii continuă cercetările.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019