Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adolescent înecat în râul Olt
25.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 945

Apele râului Olt au mai luat o viață. Un tânăr de 17 ani, din localitatea Izbiceni, s-a înecat aseară, după ce a vrut să facă o baie. Deși nu știa să înoate, băiatul a intrat în apă și s-a depărtat de mal. Ar fi fost luat de curenții puternici și nu a mai reușit să iasă la suprafață. Pompierii și scafandrii i-au găsit trupul neînsuflețit și l-au adus la mal. Familia se pregătește acum de înmormântare.


 Tragedie într-o familie din comuna Izbiceni. Un băiat de 17 ani s-a înecat seara trecută în râul Olt, chiar în apropierea localității. Băiatul plecase la scăldat împreună cu două fete. Deși nu știa să înoate, el a intrat în apă să se răcorească și s-a aventurat în larg. S-a înecat sub ochii prietenelor, care nu l–au putut salva, pentru că nici ele nu știau să înoate. Una dintre fete a sunat imediat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor. Mai multe echipaje de la ISU Olt și Mehedinți au ajuns la fața locului și l-au adus la mal, însă tânărul era decedat.
Se pare că tânărul ar fi făcut infarct în apă. În zona în care s-a înecat sunt mai multe gropi de excavație. Acestea, dar și curenții puternici au îngreunat intervenția pompierilor.
Băiatul provine dintr-o familie modestă și mai are două surori mai mari. Primarul din Izbiceni a spus că va fi acordat un ajutor financiar familiei pentru înmormântare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019