Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adolescent înecat în râul Olt
25.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 955

Apele râului Olt au mai luat o viață. Un tânăr de 17 ani, din localitatea Izbiceni, s-a înecat aseară, după ce a vrut să facă o baie. Deși nu știa să înoate, băiatul a intrat în apă și s-a depărtat de mal. Ar fi fost luat de curenții puternici și nu a mai reușit să iasă la suprafață. Pompierii și scafandrii i-au găsit trupul neînsuflețit și l-au adus la mal. Familia se pregătește acum de înmormântare.


 Tragedie într-o familie din comuna Izbiceni. Un băiat de 17 ani s-a înecat seara trecută în râul Olt, chiar în apropierea localității. Băiatul plecase la scăldat împreună cu două fete. Deși nu știa să înoate, el a intrat în apă să se răcorească și s-a aventurat în larg. S-a înecat sub ochii prietenelor, care nu l–au putut salva, pentru că nici ele nu știau să înoate. Una dintre fete a sunat imediat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor. Mai multe echipaje de la ISU Olt și Mehedinți au ajuns la fața locului și l-au adus la mal, însă tânărul era decedat.
Se pare că tânărul ar fi făcut infarct în apă. În zona în care s-a înecat sunt mai multe gropi de excavație. Acestea, dar și curenții puternici au îngreunat intervenția pompierilor.
Băiatul provine dintr-o familie modestă și mai are două surori mai mari. Primarul din Izbiceni a spus că va fi acordat un ajutor financiar familiei pentru înmormântare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE