Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Minori prinși la furat de lemne
09.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 424

Zeci de copaci din Pădurea Strehareți au fost tăiați vineri, pentru a fi furați. Hoții, trei tineri de 14, 15 și 16 ani, au fost depistați de polițiștii locali înainte să plece cu lemnele și au fost prinși în colaborare cu Poliția Municipală. I-a dat de gol zgomotul produs de unul dintre arborii tăiați, care s-a prăbușit chiar atunci când oamenii legii treceau prin zonă.


 În miezul zilei, înarmați cu fierăstraie, trei minori din Slatina au intrat în Pădurea Strehareți să taie copaci. Au doborât zeci de arbori pe care nu au mai apucat să îi încarce în căruțe sau mașini, pentru că polițiștii locali i-au găsit și le-au stricat planurile.

Până să fie depistați de oamenii legii, hoții de lemne au distrus zeci de arbori din cele 20 de hectare de pădure aflate în proprietatea municipalității.
Polițiștii locali spun că vor intensifica patrulele în zona pădurii, chiar și în aceste luni de vară în care, de regulă, numărul furturilor de lemne este mic.

Până la clarificarea situației, lemnele se află în custodia firmei de spații verzi, Dezvoltare Urbană Slatina. Cei trei tineri vor răspunde penal pentru faptele lor, chiar dacă sunt minori.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019