Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Hoț din Craiova, arestat pentru furt la Caracal
06.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 267

Un bărbat din Craiova a fost prins de poliție abia acum, după ce a comis un furt la sfârșitul lunii martie. Acesta a sustras dintr-o locuință din municipiul Caracal bani și bijuterii în valoare de 85.000 de lei. Polițiștii nu au putut recupera bunurile. Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.


 Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Caracal au prins un hoț care se ascundea de mai mult timp, după ce în primăvara acestui an a furat bani și bunuri dintr-o locuință. Oamenii legii aveau indicii că bărbatul, care este din Craiova, ar locui în Caracal și au desfășurat percheziții în două locații pentru a-l prinde. El a fost ridicat de poliție și dus la audieri.
Polițiștii nu au putut recupera valoarea prejudiciului. După ce a comis furtul, bărbatul a cheltuit banii și a valorificat bijuteriile. Potrivit anchetatorilor, el nu se află la primul faptă de acest gen. În prezent este acuzat de infracțiunea de furt calificat și riscă până la șapte ani de închisoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE