Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Omorât cu coasa
04.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3084

Crimă, noaptea trecută, pe izlazul din comuna Cilieni. Un cioban l-a omorât pe altul cu o coasă, după ce inițial s-au luat la ceartă din cauza animalelor. Potrivit anchetatorilor, victima a fost ucisă cu o singură lovitură de coasă, care i-a atins inima.


Tragedia s-a petrecut noaptea trecută. Agresorul, în vârstă de 41 de ani, și victima, un bărbat de 66 de ani, s-au certat pentru oi. Având o coasă în mână, agresorul l-a lovit pe celălalt bărbat peste antebraț, iar vârful coasei i-a ajuns în inimă. Victima a murit pe loc.  

În această dimineață, bărbatul a fost reținut de poliție. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru fapta sa, agresorul riscă între 10 și 20 de ani de închisoare.  

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018