Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cioban omorât la stână
04.07.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3008

Un tânăr de 19 ani, din comuna Tia Mare, a ucis un cioban, pe care l-a înjunghiat chiar la stâna sa. Fapta s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, însă autorul s-a ascuns de poliție și a fost prins abia în această dimineață, într-un lan de porumb. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional.


 Crimă la o stână, în localitatea Tia Mare. Un tânăr de 19 ani a ucis un cioban de 48 de ani, pe care l-a înjunghiat cu un cuțit în inimă. Anchetatorii spun că a fost vorba de un conflict spontan. După ce a comis fapta, tânărul i-a furat telefonul victimei și a fugit. El s-a ascuns pe câmp și a anunțat că se va sinucide. În această dimineață, polițiștii l-au găsit.
„Cercetările au fost zădărnicite de faptul că, imediat după comiterea faptei, autorul s-a sustras, fiind prins în cursul acestei dimineţi, într-un lan de porumb. Ancheta este în curs de desfăşurare, iar după stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, se vor dispune măsuri legale corespunzătoare”, se arată în comunicatul Parchetului Olt.
Tânărul este anchetat pentru omor și furt calificat, iar în această după-amiază procurorii au cerut arestarea lui preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE