Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, mai frumoasă în Anul Centenarului
02.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 222

Cu o paradă a portului popular, o hartă vie a României, 100 de steaguri tricolore și spectacole incendiare, Slatina a sărbătorit cu fast cei 39 de ani de când este municipiu. Zilele Slatinei în Anul Centenarului au debutat vineri seara, sub semnul folclorului și al tradiției populare. Sute de slătineni au admirat momente inedite organizate de municipalitate, în aceste zile de sărbătoare.


 O sută de steaguri tricolore, purtate cu mândrie de tineri îmbrăcați în costume populare și alte sute de copii din tot județul în port tradițional au umplut vineri seara Bulevardul A.I. Cuza, din Slatina. În cântec de fanfară, parada a ajuns pe esplanadă, acolo unde a fost pusă în scenă o coregrafie dedicată celor 100 de ani de la Marea Unire, pe care îi sărbătorim anul acesta. Steagurile tricolore au fost așezate în jurul logoului „România 100” astfel încât să formeze harta României, în timp ce dansatorii au pornit dansul autentic oltenesc atât de apreciat, călușul.
Parada, coregrafia și spectacolul inedit de folclor au fost urmărite și apreciate de sute de slătineni. Cu toții au fost încântați că Slatina păstrează tradițiile, iar autoritățile organizează astfel de manifestări dedicate Centenarului.
Evenimentul celebrat în acest week-end, 39 de ani de când Slatina a devenit municipiu, a fost pentru unii slătineni un bun prilej de a transmite gânduri bune pentru toţi locuitorii Slatinei şi pentru autorităţi.

Reprezentanţii municipalităţii au invitat cât mai mulţi slătineni alături de ei, la această sărbătoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE