Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Inna și 3 Sud Est, show-uri incendiare pentru slătineni
02.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2146

Weekendul a stat sub semnul distracției la Slatina. Pe scena instalată în aer liber, pe Esplanadă, au urcat artiști renumiți, care au încins atmosfera. Mii de slătineni de toate vârstele au cântat și au dansat împreună cu Inna, artista de talie internațională atât de iubită. Iar trupa 3 Sud Est a fost aplaudată atât de cei care au rememorat piesa veche „Amintirile” cât și hitul „Stele”, fredonat de copii și tineri.


 Au fost show-uri de zile mari în aceste weekend, la Slatina. Pentru această ediție centenară, autoritățile au invitat artiști cunoscuți, care au susținut concerte incendiare. După trupa Alutus, Adda și 3 Sud Est au fascinat publicul numeros de pe esplanada orașului.
Mulți tineri și copii au cântat împreună cu Adda cunoscuta piesă „Nu plânge Ana”, dar s-au bucurat la fel de mult să audă hiturile celor de la 3 Sud Est.
Duminică seara, cel mai așteptat recital a fost cel al Innei. Artista care a cucerit inimile a milioane de fani din lumea întreagă a extaziat publicul din Slatina cu prezența sa spectaculoasă și vocea inconfundabilă, într-un concert live alături de bandul său.
Seara s-a încheiat cu un foc de artificii superb.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018