Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Minora violată, ajutată de psihologii DGASPC
21.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 438

Copila de 13 ani din comuna Fărcașele, care a fost violată de trei tineri din localitate, va fi ajutată de reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Olt, pentru a putea depăși trauma suferită. Atât fata cât și părinții săi vor primi consiliere psihologică o perioadă de două luni. De la începutul anului, alte două minore beneficiază de ajutorul psihologilor, după ce au fost victimele unor agresiuni sexuale.


 Reprezentanții Protecției Copilului Olt au intervenit în cazul copilei de 13 ani, din localitatea Fărcașele, care a fost violată de trei tineri din localitate. În prezent, este efectuată o anchetă de către asistentul social din cadrul primăriei din localitate, iar psihologii din cadrul direcției o ajută pe tânără, dar și pe familia ei, să depășească această situație.
De asemenea, copila are nevoie de foarte multă susținere și din partea părinților. Din păcate, cazul copilei din Fărcașele nu este singurul în atenția Protecției Copilului.
Psihologii DGASPC mai acordă consiliere și în alte cazuri, cum ar fi divorțul părinților, executări silite și alte situații în care sunt implicați minori.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE