Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Casă în flăcări, la Coteana
12.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 911

Incendiu devastator, noaptea trecută, în localitatea Coteana. O casă a ars în totalitate, iar pompierii au intervenit timp de trei ore și jumătate pentru a stinge flăcările. Incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un frigider. Pagubele se ridică la peste două miliarde de lei vechi.


 O casă cu etaj din comuna Coteana a ars în totalitate, noaptea trecută. Peste 20 de pompieri au intervenit la fața locului și au reușit cu greu lichidarea incendiului. Cele șapte persoane care locuiau în imobil s-au salvat singure din calea flăcărilor.
Pompierii spun că incendiul s-a extins cu repeziciune și din cauza izolației locuinței, care era din polistiren. Pagubele se ridică la peste două miliarde de lei vechi.
Pompierii recomandă oamenilor să nu pună în funcțiune electronice sau electrocasnice cu improvizații sau cabluri electrice cu izolația deteriorată și să apeleze numai la personal autorizat pentru remedierea eventualelor defecțiuni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018