Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Casă în flăcări, la Coteana
12.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 937

Incendiu devastator, noaptea trecută, în localitatea Coteana. O casă a ars în totalitate, iar pompierii au intervenit timp de trei ore și jumătate pentru a stinge flăcările. Incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un frigider. Pagubele se ridică la peste două miliarde de lei vechi.


 O casă cu etaj din comuna Coteana a ars în totalitate, noaptea trecută. Peste 20 de pompieri au intervenit la fața locului și au reușit cu greu lichidarea incendiului. Cele șapte persoane care locuiau în imobil s-au salvat singure din calea flăcărilor.
Pompierii spun că incendiul s-a extins cu repeziciune și din cauza izolației locuinței, care era din polistiren. Pagubele se ridică la peste două miliarde de lei vechi.
Pompierii recomandă oamenilor să nu pună în funcțiune electronice sau electrocasnice cu improvizații sau cabluri electrice cu izolația deteriorată și să apeleze numai la personal autorizat pentru remedierea eventualelor defecțiuni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019