Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Casă în flăcări, la Coteana
12.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 926

Incendiu devastator, noaptea trecută, în localitatea Coteana. O casă a ars în totalitate, iar pompierii au intervenit timp de trei ore și jumătate pentru a stinge flăcările. Incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un frigider. Pagubele se ridică la peste două miliarde de lei vechi.


 O casă cu etaj din comuna Coteana a ars în totalitate, noaptea trecută. Peste 20 de pompieri au intervenit la fața locului și au reușit cu greu lichidarea incendiului. Cele șapte persoane care locuiau în imobil s-au salvat singure din calea flăcărilor.
Pompierii spun că incendiul s-a extins cu repeziciune și din cauza izolației locuinței, care era din polistiren. Pagubele se ridică la peste două miliarde de lei vechi.
Pompierii recomandă oamenilor să nu pună în funcțiune electronice sau electrocasnice cu improvizații sau cabluri electrice cu izolația deteriorată și să apeleze numai la personal autorizat pentru remedierea eventualelor defecțiuni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018