Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Beat, la volan
11.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 621

Au fost controale intense ale polițiștilor de la Rutieră, weekend-ul trecut, în tot județul. Au fost aplicate peste 1.200 de sancțiuni contravenționale, mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan sau fără permis de conducere. În Slatina, un bărbat își conducea autoturismul având o alcoolemie de 1,50 mg/l în aerul expirat. A refuzat recoltarea probelor de sânge, iar acum este cercetat penal.


 A plouat cu amenzi printre conducătorii auto. Polițiștii de la Rutieră au desfășurat controale în trafic, iar bilanțul sancțiunilor este mare. Sute de șoferi au fost sancționați, alții s-au ales cu dosare penale, iar unii și-au pierdut permisul de conducere.
Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan.
Polițiștii au reținut 24 de permise de conducere, dintre care 12 pentru depășirea vitezei cu mai mult de 50 km/h, șapte pentru nerespectarea manevrei de depășire, două pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și două pentru alte abateri. Au fost retrase și 11 certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni tehnice sau cu Inspecția Tehnică Periodică expirată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018