Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Beat, la volan
11.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 634

Au fost controale intense ale polițiștilor de la Rutieră, weekend-ul trecut, în tot județul. Au fost aplicate peste 1.200 de sancțiuni contravenționale, mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan sau fără permis de conducere. În Slatina, un bărbat își conducea autoturismul având o alcoolemie de 1,50 mg/l în aerul expirat. A refuzat recoltarea probelor de sânge, iar acum este cercetat penal.


 A plouat cu amenzi printre conducătorii auto. Polițiștii de la Rutieră au desfășurat controale în trafic, iar bilanțul sancțiunilor este mare. Sute de șoferi au fost sancționați, alții s-au ales cu dosare penale, iar unii și-au pierdut permisul de conducere.
Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan.
Polițiștii au reținut 24 de permise de conducere, dintre care 12 pentru depășirea vitezei cu mai mult de 50 km/h, șapte pentru nerespectarea manevrei de depășire, două pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și două pentru alte abateri. Au fost retrase și 11 certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni tehnice sau cu Inspecția Tehnică Periodică expirată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018