Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Beat, la volan
11.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 646

Au fost controale intense ale polițiștilor de la Rutieră, weekend-ul trecut, în tot județul. Au fost aplicate peste 1.200 de sancțiuni contravenționale, mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan sau fără permis de conducere. În Slatina, un bărbat își conducea autoturismul având o alcoolemie de 1,50 mg/l în aerul expirat. A refuzat recoltarea probelor de sânge, iar acum este cercetat penal.


 A plouat cu amenzi printre conducătorii auto. Polițiștii de la Rutieră au desfășurat controale în trafic, iar bilanțul sancțiunilor este mare. Sute de șoferi au fost sancționați, alții s-au ales cu dosare penale, iar unii și-au pierdut permisul de conducere.
Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan.
Polițiștii au reținut 24 de permise de conducere, dintre care 12 pentru depășirea vitezei cu mai mult de 50 km/h, șapte pentru nerespectarea manevrei de depășire, două pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și două pentru alte abateri. Au fost retrase și 11 certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni tehnice sau cu Inspecția Tehnică Periodică expirată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019