Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copil de 14 ani dispărut, găsit în podul casei
07.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1194

Un copil de 14 ani, din localitatea Brebeni, a fost găsit după două zile de căutări. Băiatul a plecat de acasă marți seară, din cauza situației financiare grele, spun autoritățile. Polițiștii l-au găsit astăzi, în podul casei. Reprezentanții Primăriei Brebeni și cei ai Direcției pentru Protecția Copilului Olt au început o anchetă.


Băiatul de 14 ani, din comuna Brebeni, a plecat de acasă singur, marți seară. Familia l-a căutat peste tot și a anunțat poliția.
Primarul din Brebeni spune că familia are o situație financiară grea. Ieri, asistentul social din localitate a mers la părinții micuțului, pentru o anchetă.

Cazul a ajuns și în atenția reprezentanților Protecției Copilului Olt, care au început o anchetă. Băiatul mai are trei frați, iar părinții nu au serviciu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019