Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident de muncă la Bobicești
06.06.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 475

Un muncitor care lucra la extinderea rețelei de canalizare în localitatea Bobicești a fost îngropat în pământ până la brâu. Bărbatul săpa un șanț, când unul dintre maluri s-a prăbușit peste el. Pompierii au intervenit timp de o oră pentru a-l salva. Angajatul a fost transportat la Spitalul din Slatina și este în afara oricărui pericol. Inspectorii ITM l-au amendat pe administrator, pentru că malurile nu erau asigurate.


 Accidentul de muncă s-a întâmplat ieri după-amiază. Muncitorul de 42 de ani, din localitatea Bobicești, săpa un șanț alături de colegii lui, când pământul s-a prăbușit peste el, acoperindu-l până la brâu. La fața locului au intervenit pompierii, poliția și ambulanța, iar angajatul a fost salvat.
Bărbatul a suferit mai multe traumatisme și a rămas sub supraveghere medicală, fiind în afara oricărui pericol, spun medicii. Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au mers la locul accidentului, unde l-au amendat pe administrator, pentru că malurile nu erau asigurate.
Lucrările au fost întrerupte, până la finalizarea cercetărilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019