Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, prin ochii copiilor
01.06.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 408

Astăzi este despre ei, despre cei care luminează lumea cu zâmbetul și inocența lor. De ziua lor, copiii au fost personajele principale, la o mega petrecere care a transformat Esplanada Slatinei într-o lume minunată. De la luptele între daci și romani, la spectacolul de magie, plimbările cu poneii și atelierul de creație, totul a fost fantastic pentru micii aventurieri croiți pe distracție.


 O mare de prichindei fericiți, dornici de aventuri, a luat cu asalt centrul Slatinei, locul în care a fost organizată o petrecere fabuloasă pentru toți copiii, de ziua lor. Fiecare explorator a primit un pașaport de copilărie, care i-a asigurat accesul în Adventure Land, tărâmul distracției nemărginite.
La atelierul de improvizație, cei mai mici dintre participanți au cântat și au dansat, iar cei mari au interpretat diverse jocuri de rol.
Atelierul de creație a atras sute de copii, care au pictat, au realizat felicitări sau statuete din ghips.
În lumea virtuală, cei mici s-au simțit extraordinar, au admirat peisaje de vis, s-au luptat cu monștri sau cu pitici.
Spectacolul de magie, o noutate în seria evenimentelor dedicate copiilor din Slatina, a atras sute de priviri curioase.

Cele mai căutate ateliere au fost, așa cum era de așteptat, telescopul, „ferma animalelor”, „dacii și romanii”, care nu au mai fost aduse până acum în Slatina. Prin telescopul astronomic, prichindeii au admirat orașul de jos, în toată frumusețea lui.
Poneii de la „ferma animalelor” au fost o atracție pentru sute de copii. Cei mai curajoși au făcut și o plimbare pe micuțele exemplare.
„Dacii și romanii” a fost nu doar un atelier distractiv, ci și unul educativ. Copiii au aflat, de la personaje costumate în luptători daci și romani, despre armele și ținutele de război din vremea lor.
Viceprimarul Slatinei Gigi Vîlceleanu a fost provocat de luptători să poarte ținuta de război și să intre în ring.
Evenimentul dedicat micilor slătineni a fost organizat și supravegheat de Primăria Slatina. Reprezentanții municipalității au fost încântați de numărul mare de participanți.
Părinții au mărturisit că s-au simțit și ei bine alături de cei mici, în Adventure Land.
Pe lângă toate activitățile captivante, copiii au avut parte de multă distracție și la scenă, cu trupa „Copiii din vecini”.
După ce s-au distrat pe săturate, au dansat, au cântat și s-au fotografiat, copiii au participat și la tombola pregătită de organizatori pentru ei. Peste 100 de premii au fost acordate, în urma extragerii la sorți, pentru micii slătineni.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019