Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-a dat foc cu diluant
22.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1544

Caz incredibil în comuna Valea Mare. Un bărbat și-a dat foc la casă și s-a autoincendiat, după ce s-a certat cu soția sa. Totul s-a întâmplat noaptea trecută. Bărbatul a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului și a fost transferat la Spitalul de Arși din București. Mama bărbatului a ajuns la Spitalul din Slatina, după ce a suferit un atac de panică.


 Bărbatul în vârstă de 48 de ani, din comuna Valea Mare, s-ar fi certat cu soția sa. Într-un moment de nebunie, a stropit cu diluant pereții locuinței și hainele de pe el. Și-a dat foc, iar incendiul s-a extins rapid. Pompierii au intervenit și au stins rapid flăcările. Pe bărbat l-au găsit ars pe aproape tot corpul.
De la Spitalul din Slatina, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Arși din capitală. El se află în stare gravă, după ce a suferit arsuri ale căilor respiratorii. Locuința a ars aproape în totalitate. Mama bărbatului, în vârstă de 70 de ani, a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital.
Cazul a fost preluat de poliție. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.
Valoarea bunurilor distruse în incendiu se ridică la 20.000 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018