Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-a dat foc cu diluant
22.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1606

Caz incredibil în comuna Valea Mare. Un bărbat și-a dat foc la casă și s-a autoincendiat, după ce s-a certat cu soția sa. Totul s-a întâmplat noaptea trecută. Bărbatul a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului și a fost transferat la Spitalul de Arși din București. Mama bărbatului a ajuns la Spitalul din Slatina, după ce a suferit un atac de panică.


 Bărbatul în vârstă de 48 de ani, din comuna Valea Mare, s-ar fi certat cu soția sa. Într-un moment de nebunie, a stropit cu diluant pereții locuinței și hainele de pe el. Și-a dat foc, iar incendiul s-a extins rapid. Pompierii au intervenit și au stins rapid flăcările. Pe bărbat l-au găsit ars pe aproape tot corpul.
De la Spitalul din Slatina, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Arși din capitală. El se află în stare gravă, după ce a suferit arsuri ale căilor respiratorii. Locuința a ars aproape în totalitate. Mama bărbatului, în vârstă de 70 de ani, a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital.
Cazul a fost preluat de poliție. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.
Valoarea bunurilor distruse în incendiu se ridică la 20.000 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019