Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și agresați, și cu banii luați
18.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 856

Zeci de cazuri de pacienți agresați ajung, în fiecare lună, numai la Spitalul Județean de Urgență din Slatina. Mulți refuză sau nu necesită internarea, iar după ce primesc îngrijirile necesare la Urgențe, pleacă acasă. Sunt însă și cazuri de pacienți în stare critică ce rămân în spital chiar și câteva săptămâni. După externare, spitalul începe lupta în instanță pentru recuperarea contravalorii serviciilor medicale acordate.


 Agresiuni în număr mare în județul Olt. Numai în luna aprilie, Serviciul de Ambulanță Olt a înregistrat 70 de cazuri. Tineri sau persoane în vârstă, aceștia ajung la spital cu diferite răni. Medicii spun că numărul acestor urgențe este în creștere.
Persoanele agresate primesc tratament gratuit doar în serviciul de urgență. În cazul internării, fiecare zi de spitalizare se plătește.
O săptămână, două sau trei de îngrijiri medicale necesită cazurile mai grave de pacienți agresați. După externare, spitalul începe lupta pentru recuperarea contravalorii serviciilor medicale.
La fel stau lucrurile și în cazul accidentelor de circulație. Spitalul Slatina ajunge în fiecare an în instanță cu victimele care nu își plătesc spitalizarea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018