Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și agresați, și cu banii luați
18.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 873

Zeci de cazuri de pacienți agresați ajung, în fiecare lună, numai la Spitalul Județean de Urgență din Slatina. Mulți refuză sau nu necesită internarea, iar după ce primesc îngrijirile necesare la Urgențe, pleacă acasă. Sunt însă și cazuri de pacienți în stare critică ce rămân în spital chiar și câteva săptămâni. După externare, spitalul începe lupta în instanță pentru recuperarea contravalorii serviciilor medicale acordate.


 Agresiuni în număr mare în județul Olt. Numai în luna aprilie, Serviciul de Ambulanță Olt a înregistrat 70 de cazuri. Tineri sau persoane în vârstă, aceștia ajung la spital cu diferite răni. Medicii spun că numărul acestor urgențe este în creștere.
Persoanele agresate primesc tratament gratuit doar în serviciul de urgență. În cazul internării, fiecare zi de spitalizare se plătește.
O săptămână, două sau trei de îngrijiri medicale necesită cazurile mai grave de pacienți agresați. După externare, spitalul începe lupta pentru recuperarea contravalorii serviciilor medicale.
La fel stau lucrurile și în cazul accidentelor de circulație. Spitalul Slatina ajunge în fiecare an în instanță cu victimele care nu își plătesc spitalizarea.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019