Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Accident spectaculos în Slatina
17.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4288

Accident spectaculos, ieri după-amiază, în cartierul Steaua din municipiul Slatina.


 O mașină s-a răsturnat și a rămas cu roțile în sus în mijlocul străzii, după ce a lovit un alt autoturism, care era oprit pe marginea străzii. Ambii șoferi au fost răniți ușor. Potrivit polițiștilor care au făcut cercetări la fața locului, incidentul s-a petrecut din cauza nepăstrării distanței de siguranță în mers. Șoferul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018