Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A murit de gripă, după ce a născut
17.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1732

O tânără de 19 ani, din comuna Fălcoiu, a decedat ieri-dimineață, din cauza gripei. Aceasta născuse recent la Spitalul din Caracal, iar pentru că starea sa de sănătate s-a înrăutățit, a fost transferată la Craiova. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Olt, tânăra nu făcuse vaccinul împotriva gripei, iar după confirmarea diagnosticului nu a primit tratament de specialitate. Acesta este primul deces de gripă din județ, în sezonul 2017-2018.


 Tânăra de 19 ani, din comuna Flăcoiu, a fost internată la Spitalul din Caracal, la sfârșitul lunii aprilie, cu febră și tuse. Gravidă în 37 de săptămâni, aceasta a fost diagnosticată cu pneumopatie bilaterală. Starea sa de sănătate s-a înrăutățit, după internare.
Pe data de 5 mai a născut, iar starea femeii s-a agravat și mai mult. De la Spitalul din Caracal, tânăra a fost transferată la un spital din Craiova, însă nici medicii de aici nu au putut să o salveze.
În urma anchetei demarate de Direcția de Sănătate Publică Olt s-a constatat că femeia nu fusese imunizată împotriva gripei, iar după îmbolnăvire nu a primit tratamentul corespunzător.
În sezonul 2017-2018, în județul Olt s-au înregistrat 123 de cazuri de gripă. Potrivit celor de la DSP, gravidele se află în categoria de risc de îmbolnăvire și este recomandat să se vaccineze în orice perioadă a sarcinii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019