Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Înjunghiat în inimă, în fața discotecii
14.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5695

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.


 Scandalul a izbucnit între două grupuri de tineri. Aflați sub influența alcoolului, aceștia s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Totul s-a petrecut în plină stradă, în fața discotecii din comuna Movileni.
Tânărul înjunghiat a ajuns în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Medicii l-au operat de două ori și au reușit cu greu să îl stabilizeze.
Medicii fac demersuri pentru a-l transfera pe tânărul înjunghiat la un spital din București. Agresorul a fost prezentat, astăzi, instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.
Având în vedere că tânărul are antecedente penale, de data aceasta el riscă între 10 și 20 de ani de închisoare.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018