Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Înjunghiat în inimă, în fața discotecii
14.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 5835

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.


 Scandalul a izbucnit între două grupuri de tineri. Aflați sub influența alcoolului, aceștia s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Totul s-a petrecut în plină stradă, în fața discotecii din comuna Movileni.
Tânărul înjunghiat a ajuns în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Medicii l-au operat de două ori și au reușit cu greu să îl stabilizeze.
Medicii fac demersuri pentru a-l transfera pe tânărul înjunghiat la un spital din București. Agresorul a fost prezentat, astăzi, instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.
Având în vedere că tânărul are antecedente penale, de data aceasta el riscă între 10 și 20 de ani de închisoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE