Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cinci dintr-o lovitură
14.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2215

Cinci oameni au ajuns la spital, în acest weekend, în urma unui accident de circulație, produs în localitatea Rotunda. Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit violent, după ce unul dintre șoferi a schimbat brusc direcția de mers, fără să se asigure. Un tânăr de 34 de ani a fost dus în stare gravă la spitalul din Craiova.


 Accidentul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul prânzului, în comuna Rotunda. Potrivit polițiștilor, unul dintre șoferi a virat stânga fără să se asigure și a lovit un alt vehicul, care circula regulamentar.
Cinci oameni, o femeie și patru bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 63 de ani, toți din localitatea Rotunda, au ajuns la spital în urma impactului violent.
Mai grav rănit a fost un tânăr de 34 de ani, care a fost transport la Spitalul de Urgență din Craiova. Polițiștii continuă cercetările.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018