Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cinci dintr-o lovitură
14.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2245

Cinci oameni au ajuns la spital, în acest weekend, în urma unui accident de circulație, produs în localitatea Rotunda. Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit violent, după ce unul dintre șoferi a schimbat brusc direcția de mers, fără să se asigure. Un tânăr de 34 de ani a fost dus în stare gravă la spitalul din Craiova.


 Accidentul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul prânzului, în comuna Rotunda. Potrivit polițiștilor, unul dintre șoferi a virat stânga fără să se asigure și a lovit un alt vehicul, care circula regulamentar.
Cinci oameni, o femeie și patru bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 63 de ani, toți din localitatea Rotunda, au ajuns la spital în urma impactului violent.
Mai grav rănit a fost un tânăr de 34 de ani, care a fost transport la Spitalul de Urgență din Craiova. Polițiștii continuă cercetările.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018