Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slătineanul acuzat de pedofilie, arestat
11.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1828

Slătineanul care a agresat sexual o copilă de 12 ani a fost dus, astăzi, în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală și riscă până la 10 ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații au dispus arestarea lui, pentru 30 de zile.


 Bărbatul de 45 de ani, din Slatina, care a agresat sexual o copilă de 12 ani, a ajuns după gratii. El a fost arestat, în această după-amiază, de magistrații Judecătoriei Slatina, pentru o perioadă de 30 de zile. Incidentul s-a petrecut miercuri. Bărbatul a pipăit-o pe fetiță în timp ce acesta se afla cu alți copii la joacă și i-a propus să întrețină relații sexuale, au stabilit procurorii slătineni. Micuța i-a povestit mamei sale, iar aceasta a chemat imediat poliția.
Bărbatul a fost audiat de poliție, iar ulterior a fost reținut pentru 24 de ore.
Bărbatul este căsătorit și are doi copii, dintre care unul minor. Pentru fapta sa, el riscă între 3 și 10 ani de închisoare.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018