Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătineanul acuzat de pedofilie, arestat
11.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1903

Slătineanul care a agresat sexual o copilă de 12 ani a fost dus, astăzi, în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este acuzat de agresiune sexuală și riscă până la 10 ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații au dispus arestarea lui, pentru 30 de zile.


 Bărbatul de 45 de ani, din Slatina, care a agresat sexual o copilă de 12 ani, a ajuns după gratii. El a fost arestat, în această după-amiază, de magistrații Judecătoriei Slatina, pentru o perioadă de 30 de zile. Incidentul s-a petrecut miercuri. Bărbatul a pipăit-o pe fetiță în timp ce acesta se afla cu alți copii la joacă și i-a propus să întrețină relații sexuale, au stabilit procurorii slătineni. Micuța i-a povestit mamei sale, iar aceasta a chemat imediat poliția.
Bărbatul a fost audiat de poliție, iar ulterior a fost reținut pentru 24 de ore.
Bărbatul este căsătorit și are doi copii, dintre care unul minor. Pentru fapta sa, el riscă între 3 și 10 ani de închisoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018