Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slătinean reținut pentru agresiune sexuală
10.05.2018
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 2373

Un bărbat de 45 de ani din Slatina a fost reținut pentru agresiune sexuală. El este acuzat că a încercat să profite de o fetiță de 12 ani, vecină de cartier, pe care a ademenit-o în scara unui bloc.


 Fapta s-ar fi petrecut aseară, iar mama copilei este cea care a sesizat poliția, la 112.
Astăzi, bărbatul a fost ridicat de la domiciliu și audiat timp de mai multe ore. Fetița și părinții acesteia au fost și ei audiați, dar și alți copii cu care fata se juca în momentul în care bărbatul a acostat-o.
După aproape opt ore de audieri, pe numele bărbatului a fost emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Slătineanul este căsătorit și are doi copii.
Vom reveni cu detalii în ediția de mâine a știrilor OltTv.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018