Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Expo Flora, explozie de parfum și culoare
10.05.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 537

O mare de culori și miresme a invadat astăzi Esplanada Slatinei. A XXIV-a ediție a Expo Flora și-a deschis porțile, spre bucuria slătinenilor care au venit să vadă ce le-au pregătit organizatorii și să își încânte privirile cu frumusețea florilor. Edilii Slatinei au vizitat și ei expoziția, au stat de vorbă cu producătorii, au admirat plantele și au gustat din bunătățile tradiționale.


 De astăzi și până duminică, Slatina este orașul florilor. 60 de producători din toate colțurile țării au scos din sere plante de tot felul, de la trandafiri, căpșuni și mimoze până la plante aromatice. Primii vizitatori au venit dis-de-dimineață, iar printre aceștia au fost și reprezentanții Primăriei Slatina, care au organizat acest eveniment devenit deja tradiție. Primarul Slatinei, Emil Moț, și viceprimarul Gigi Vîlceleanu au trecut pe la fiecare stand, să stea de vorbă cu expozanții și să afle cu ce noutăți au venit. Au fost plăcut surprinși să vadă căpșuni la ghiveci, care rodesc tot timpul anului, dar și busuioc, cimbru, rozmarin sau lavandă.
Edilul a fost invitat să guste din dulciurile artizanale și a fost încântat să redescopere aroma marmeladei de odinioară.
Anul acesta, reprezentanții de la spații verzi, Dezvoltare Urbană, au venit la Expo Flora să le arate slătinenilor ce plante îngrijesc în serele de la marginea orașului.
Cumpărătorii și-au făcut apariția încă de la deschiderea expoziției și au mărturisit că așteptau acest eveniment, care aduce atâta bucurie.
Organizatorii așteaptă cât mai mulți slătineni zilele acestea, pe Esplanadă, să viziteze Expo Flora.

Expoziția de flori rămâne deschisă până duminică după-amiază.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019