Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fraudă în sănătate
09.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 576

68 de percheziții domiciliare au avut loc, astăzi, în toate județele din țară, inclusiv în municipiul București, într-o cauză penală în care se fac cercetări pentru infracțiunile de fals intelectual, uz de fals, înşelăciune, constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi fraudă informatică.


Vizate sunt două societăți comerciale din Tg. Mureș, cu mai multe magazine de dispozitive medicale în țară, care asigurau livrarea de produse către pacienți, fiind încasată astfel contravaloarea acestora în mod injust. Infracțiunile sunt comise începând cu anul 2013, când mai multe persoane din Mureș și nu numai, având calitatea de cadre medicale, au falsificat în mod repetat înscrisuri oficiale, respectiv bilete de trimitere, prescripții medicale și registre, prin care au atestat fapte și împrejurări necorespunzătoare adevărului. Printre magazinele verificate se află și cel din Slatina. 50 de persoane au fost duse la sediul DIICOT Târgu Mureș, pentru audieri. Din verificările efectuate până în acest moment prejudiciul estimat se ridică la 10 milioane de lei.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019