Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Fraudă în sănătate
09.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 563

68 de percheziții domiciliare au avut loc, astăzi, în toate județele din țară, inclusiv în municipiul București, într-o cauză penală în care se fac cercetări pentru infracțiunile de fals intelectual, uz de fals, înşelăciune, constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi fraudă informatică.


Vizate sunt două societăți comerciale din Tg. Mureș, cu mai multe magazine de dispozitive medicale în țară, care asigurau livrarea de produse către pacienți, fiind încasată astfel contravaloarea acestora în mod injust. Infracțiunile sunt comise începând cu anul 2013, când mai multe persoane din Mureș și nu numai, având calitatea de cadre medicale, au falsificat în mod repetat înscrisuri oficiale, respectiv bilete de trimitere, prescripții medicale și registre, prin care au atestat fapte și împrejurări necorespunzătoare adevărului. Printre magazinele verificate se află și cel din Slatina. 50 de persoane au fost duse la sediul DIICOT Târgu Mureș, pentru audieri. Din verificările efectuate până în acest moment prejudiciul estimat se ridică la 10 milioane de lei.


 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018