Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Braconieri blocați de jandarmi pe râul Olt
08.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1022

O patrulă de jandarmi a blocat autoturismul unor braconieri, care veniseră la pescuit, pe râul Olt, în zona localității Milcov. Aceștia mergeau cu mașina pe întuneric, cu farurile stinse, pentru a nu fi văzuți. Jandarmii i-au oprit, iar în autoturism au fost găsite mai multe unelte de pescuit. Braconierii au fost preluați de poliție.


 Doi braconieri din comuna Redea, care veniseră să pescuiască în zona localității Milcov, au fost prinși de jandarmi, pe malul râului Olt.
Și în localitatea Gostavățu, jandarmii au prins un alt braconier. Uneltele de pescuit au fost ridicate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal. Pescuitul este interzis până pe data de 5 iunie, când se încheie perioada de prohibiție. Nu numai braconierii creează probleme în Olt. Și hoții de lemne sunt prinși frecvent pe raza județului. În localitatea Călui, un bărbat a fost prins în timp ce fura lemne cu o căruță.
Atât materialul lemnos tăiat ilegal, dar și căruța, au fost predate de jandarmi celor de la Ocolul Silvic.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019