Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Braconieri blocați de jandarmi pe râul Olt
08.05.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 970

O patrulă de jandarmi a blocat autoturismul unor braconieri, care veniseră la pescuit, pe râul Olt, în zona localității Milcov. Aceștia mergeau cu mașina pe întuneric, cu farurile stinse, pentru a nu fi văzuți. Jandarmii i-au oprit, iar în autoturism au fost găsite mai multe unelte de pescuit. Braconierii au fost preluați de poliție.


 Doi braconieri din comuna Redea, care veniseră să pescuiască în zona localității Milcov, au fost prinși de jandarmi, pe malul râului Olt.
Și în localitatea Gostavățu, jandarmii au prins un alt braconier. Uneltele de pescuit au fost ridicate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal. Pescuitul este interzis până pe data de 5 iunie, când se încheie perioada de prohibiție. Nu numai braconierii creează probleme în Olt. Și hoții de lemne sunt prinși frecvent pe raza județului. În localitatea Călui, un bărbat a fost prins în timp ce fura lemne cu o căruță.
Atât materialul lemnos tăiat ilegal, dar și căruța, au fost predate de jandarmi celor de la Ocolul Silvic.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018